23 Απρ 2010

Πρόσκληση

Η Ενωτική Πορεία Συγγραφέων σας προσκαλεί την Παρασκευή 23/4/2010, 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα Α. Τρίτση, Ακαδημίας 50) στη βραδιά Λόγου και Τέχνης «Η σκυταλοδρομία των εποχών». Συμμετέχουν: 12 λογοτέχνες (Α.Δανέλη, Κ.Δασκαλάκη, Χ.Κακουλίδου, Θ.Κουδούνης, Χ.Λιναρδάκη, Λ.Μαραγκού, Μ.Μαρκαντωνάτου, Α. Σπυρόπουλος, Φ.Τετράζης, Ε.Τραϊφόρου, Γ.Τσακίρης, Σ.Τσοτάκος), η χορωδία φίλων Π. Φαλήρου υπό τη διεύθυνση του Σωτήρη Νάκη, η ηθοποιός Δέσποινα Παπαγιάννη και ο Δημήτρης Τσακίρης με την κιθάρα του.

5 σχόλια:

Χουλκ είπε...

Πραγματικά, πολύ θα χαιρόμουν αν κατόρθωνα να έλθω, μα 23/4 (του Αγίου Γεωργίου)έχω δύο εορτάζοντες στο σπίτι.
Εύχομαι η βραδιά σας να έχει επιτυχία και να περάσετε τέλεια.
Θα περιμένω ανταπόκριση.

Christina Linardaki είπε...

Ευχαριστώ πολύ καλή μου Χουλκ! Να σου ζήσουν οι εορτάζοντες! Η βραδιά ήταν πολύ καλή, δεν είχε βέβαια μεγάλη συμμετοχή λόγω της εορτής και των δυσχερειών στις συγκοινωνίες από την πορεία, αλλά ήταν όμορφα. Τις απαγγελίες συνόδευε με την κιθάρα του ο κ. Τσακίρης, ξεχώρισαν αρκετά ποιήματα, ήταν εγκάρδιο το κλίμα, γενικά πολύ καλά όλα.

Ανώνυμος είπε...

Χριστινακι καλα εισαι???? Σε χασαμε....
Πολλα φιλια
Ευθυμια

Christina Linardaki είπε...

Γεια σου Ευθυμία μου! Καλά είμαι, όσο μπορεί βέβαια να είναι κανείς καλά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω, αν χάθηκα είναι επειδή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με ξεπερνούν. Όχι μόνο της επικαιρότητας, αλλά και της δικής μου επικαιρότητας: μια μετακόμιση, το ξεκίνημα της κόρης μου στον παιδικό σταθμό, το ότι ανέλαβα να στήσω το μπλογκ ενός λογοτεχνικού περιοδικού (http://omprelamag.blogspot.com), όλα αυτά μαζί συνθέτουν έναν κυκλώνα από τον οποίο δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγω! Αλλά θα τα καταφέρω, πού θα πάει.

Ευχαριστώ ειλικρινά για την υπομονή και το ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα κοριτσι μου, δεν πειραζει που σε χασαμε, περιμενουμε..., αρκει που εισαι καλα! Οσο για αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας, ολοι ειμαστε παγωμενοι...καθε μερα σε αναμονη για το τι νεο θα ερθει στη ζωη μας...δυστυχως.
Σε φιλω
Ευθυμια