18 Δεκ 2012

Ένα νέο blog για την ποίηση

Ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του ένα νέο blog για την ποίηση, το στίγμαΛόγου. Στο blog γράφουμε o Ηλίας Παππάς, ένας ταλαντούχος νέος ποιητής που βρίσκεται αυτή την εποχή στη Νορβηγία, κι εγώ.

Σκοπεύουμε να ανεβάζουμε ποιήματα που διαβάσαμε και μας άρεσαν (σπανιότερα δικά μας), δημοσιεύσεις άλλων σχετικές με την ποίηση που αντανακλούν και τη δική μας οπτική, δοκίμια για διάφορες σύγχρονες θεματικές, γνώμες ποιητών και ανθρώπων των γραμμάτων, κλπ.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να ξανασυστήσουμε τον κόσμο με την καλή ποίηση, έτσι όπως την αντιλαμβάνεται και την ορίζει η δική μας ματιά. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί.

Χριστίνα Λιναρδάκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ..μακαρι να ειναι ετσι!!! δηλαδη μπορει να ξαναδουμε Παπαδιαμαντη σε sms? Μαλλον μερικα πραγματα περνουν και χανονται ανεπιστρεπτι..δυστυχως..!!

Christina Linardaki είπε...

έχω την αίσθηση ότι αυτό το σχόλιο αφορά την ανάρτηση για την επιστολογραφία, αλλά ναι, Παπαδιαμάντης σε sms δεν νομίζω να παίζει! κάποια πράγματα περνούν και χάνονται, ίσως όμως με τον καιρό να αναδύονται άλλα, κανείς δεν ξέρει, ίσως μόνο (σε κάποιο βαθύ σημείο του εαυτού τους) τα παιδιά μας.